Manuel Palomo (Idool): “Kato verliest finale Idool van jongen”

Redactie KW

Manuel Palomo uit Sint-Andries Brugge werd vorige vrijdag naar huis gestemd in Idool 2011. Met hem verdween meteen ook de laatste West-Vlaming uit de talentenjacht. Manuels vriendin Kato is wel nog altijd in de running.

Juan-Manuel ‘Manuel’ Palomo (23) was een van de favorieten voor de eindzege in Idool, maar werd vorige vrijdag verrassend naar huis gestemd samen met Dennis, dat andere meisjesidool. De 23-jarige master in de Communicatiewetenschappen uit Sint-Andries Brugge slaagde er dus niet in zich te plaatsen voor de laatste vier.

Kato wint niet

Wél bij de laatste vier en topfavoriete is Kato Callebaut, sinds enkele weken de vriendin van Manuel Palomo. Toch ziet de sympathieke kerel uit Brugge zijn liefje niet winnen. “Ik denk dat de finale zal bestaan uit Kato plus een jongen, maar dat die jongen uiteindelijk zal winnen”, zegt Manuel. “Enkele jaren geleden was Natalia ook de topfavoriete, maar omdat iedereen ervan uitging dat ze zou winnen stemde niemand voor haar.”

Atypische slaapkamer

Manuel liet ons ook toe op zijn slaapkamer. Een eer die niet zomaar iedereen te beurt valt. “Ik laat hier bijna niemand binnen”, zegt hij. “Enkel mensen die ik echt vertrouw nodig ik bij mij thuis uit. Ik heb mijn kamer trouwens proberen in te richten zodat die er niet typisch zou uitzien. Ik wilde zo veel mogelijk de IKEA-feel vermijden en de authenticiteit bewaren.”

(TV)

Meer in de Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier