Mannequins veroveren de Jaarbeurs

Redactie KW

Vanaf dit weekend kan je elf dagen lang in Expo Roeselare terecht voor de 56ste editie van de Jaarbeurs. Op vrijdag 7 november strijden 32 mannequins om de titel van Top Mannequin. Wordt de nieuwe Top Mannequin een meisje uit Roeselare of Hooglede ?

Het Allerheiligenweekend luidt de start van alweer een succesvolle Jaarbeurs in. Meer dan 220 exposanten prijzen gedurende elf dagen hun nieuwste producten aan bij de meer dan 90.000 bezoekers. Wie de Jaarbeurs ‘by night’ wil bezoeken, moet zeker eens langskomen op de nocturne van 6 november wanneer de beurs tot 22 uur open blijft.

Veel animatie
De Jaarbeurs pakt traditioneel uit met een breed animatieprogramma en één van de sterkhouders daarbij is ongetwijfeld de finaleavond van de Top Mannequin Awards. Op vrijdagavond 7 november om 21.30 uur strijden 21 meisjes en 11 jongens voor die felbegeerde trofee. Onder hen ook enkele deelnemers uit onze regio. Elyse Baekeland (18) uit Roeselare, Stephanie Goethals (25) uit Hooglede en Nele Wybo (24) uit Roeselare doen een gooi naar het hoogste schavotje. Bij de mannen zijn er wel enkele West-Vlaamse finalisten, maar geen streekgenoten. Oud-winnares en mediamadam Veronique De Kock verzorgt de presentatie in de evenementenhal Schiervelde. De jury bestaat uit professionals met ervaring in de mode. (VV/foto SB)

Jaarbeurs Roeselare, van 1 tot 11 november in de Expo van Roeselare. Dagelijks van 14 uur tot 19 uur. Tickets voor de Jaarbeurs kosten 5 euro. Gratis parking. Info : www.jaarbeursroeselare.be . Top Mannequin Awards, vrijdag 7 november om 21.30 uur in de evenementenhal Schiervelde in Roeselare. Tickets voor Top Mannequin Awards aan 10 euro. Info : www.topmannequin.be

De Streekkrant (Editie Roeselare) van 30 oktober.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier