Man wordt afgetroefd door agressieve straatracer

Redactie KW

Een 46-jarige man uit Oostende is geslagen en geschopt op de parking van de E17 in Laarne. Het slachtoffer had even voordien de dader zien racen op de autosnelweg. Hij knipperde met zijn lichten, maar een van de racers, een 35-jarige man uit Antwerpen, nam het signaal verkeerd op. De verkeersagressor begon net voor het slachtoffer te rijden en hevig af te remmen. Dan blokkeerde hij de Oostendenaar, die uiteindelijk besloot stil te staan op de pechstrook.

Daarop reed de Antwerpenaar ook de pechstrook op en achtervolgde hij het slachtoffer tot aan de parking van de E17 in Laarne. Daar stapte hij uit en gaf het slachtoffer verschillende slagen en schoppen. Hij vluchtte weg maar kon later opgepakt worden. Het slachtoffer liep verschillende breuken op en is minstens een maand arbeidsongeschikt.

De dader werd opgepakt en is intussen vrijgelaten onder strikte voorwaarden. Er is een gerechtelijk onderzoek opgestart. Vermoedelijk zal de man zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor slagen en verwondingen en kwaadwillige belemmering van het verkeer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier