Maes Be.Music Box op Grote Markt Veurne

Redactie KW

Grote bedrijvigheid op de Grote Markt van Veurne, de eerste halte van de ‘Maes Be.Music Box tour 2012’. Vanavond trakteert de bierproducent ons daar op een gratis containerconcert van een van deze Belgische topbands: Hooverphonic, The Subs, School Is Cool, Triggerfinger of Black Box Revelation. Wie het dak er – letterlijk – af speelt, weten we pas om 20.30 uur.

In Veurne hangt een nerveuze spanning in de lucht. Iedereen is nieuwsgierig wie in de blauwe container verscholen zit en speculeert erop los op de sociaalnetwerksites, nadat maandag al een ‘teaser container’ op de Grote Markt werd geplaatst. Deze namiddag kwam daar nog een extra container bovenop: het eigenlijke podium van de ‘mystery band’ van vanavond.

Radiozender Studio Brussel is ook aanwezig en verzorgt vanaf 20 uur een live-uitzending met presentatrice Lisa Smolders. Een half uur later valt de container open en start het gratis concert, waarna nog een afterparty volgt met Stubru-dj Class. Omdat er een ware volkstoeloop verwacht wordt, is iedereen al welkom vanaf 19 uur.

(WVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier