Luxehotel La Reserve in Knokke opent volgende week zijn deuren

Redactie KW

VIDEO UPDATE – Volgende week komen de eerste gasten aan in het gloednieuwe luxehotel La Reserve in Knokke. Het hotel telt 110 kamers, een bistro, bar, restaurant, feestzaal en een wellness center. De strakke nieuwbouw ademt een heel andere sfeer uit dan de oude Reserve.

De uitbaters hopen een vijf sterren-quotering te krijgen van Toerisme Vlaanderen.

De Reserve van weleer was z’n grandeur verloren, en ging drie jaar geleden tegen de vlakte. Aan het nieuwe hotel is 2,5 jaar gebouwd. De strakke nieuwbouw lijkt in niets meer op het oude hotel. Alleen de naam is gebleven. De lobby van 10 meter breed en 10 meter hoog, vormt een doorgang tussen het casino en cultureel centrum Scharpoort. Er is ook een bar, een bistro en een restaurant op het gelijkvloers. Beneden is er een grote feestzaal en boven zijn er natuurlijk de kamers, verspreid over 7 verdiepingen.

Vijf sterren

Het kost tussen 180 en 425 € om een nachtje in La Reserve te logeren. De boekingen lopen vlot binnen. Zelfs heel wat mensen uit Knokke-Heist zelf hebben voor de eerste dagen een kamer geboekt om de sfeer in dit nieuwe paradepaardje van Knokke-Heist op te snuiven.

Luxehotel La Reserve in Knokke opent volgende week zijn deuren

Bekijk hier de reportage

Meer over dit onderwerp vanavond in het journaal van FOCUS, vanaf 18 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier