Lottowinnaar is 750.000 euro rijker

Redactie KW

In de krantenwinkel van het AZ Sint-Jan ziekenhuis in Brugge heeft iemand erg veel geld gewonnen met de Lotto. De gelukkige winnaar kreeg tijdens de euro millions trekking van vorige vrijdag te horen dat hij een slordige 750.000 euro rijker is. De uitbater is erg blij! Het zorgt voor heel wat extra klanten.

Het was niet de hoofdprijs, dat ging om een bedrag van ruim 129 miljoen euro, maar toch een aardige som die hier in de krantenwinkel van het AZ in Brugge uit de bus is gekomen. Er was heel wat geld te verdienen tijdens de euromillions trekking van vrijdag. Negen mensen zijn in één klap 766.168 euro rijker geworden. Onder hen twee Belgen en eentje kocht zijn lotje hier.

“Dat is heel leuk. We krijgen leuke reacties van de klanten. Dinsdag kwam de Lotto met een vlag, affiche en een grote cheque. We krijgen veel positieve reacties van de klanten”, zegt uitbaatster Nena De Nys.

Wie is winnaar?

Iedereen wil natuurlijk weten wie de gelukkige is. Is het een dokter, een verpleger of ging er een patiënt lopen met de 766.168 euro? De Lotto lost niks en ook de uitbater weet niet wie de gelukkig is. Wat we wel weten is dat het om een quick pick gaat. (ND)

-Meer hierover vanavond in het nieuws op Focus vanaf 18 uur en stipt om 22 uur-

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier