Lorenzo Debeaussaert uit Gits vermist

Redactie KW

UPDATE – Vrienden en kennissen vragen op Facebook uit te kijken naar Lorenzo Debeaussaert. De jongen van 20 is vermist sinds vrijdag. Het gaat om de zoon van Rik Debeaussaert, schepen en voorzitter van het Veld- en Wegritcomité Hooglede-Gits.

Lorenzo Debeaussaert verdween op vrijdag 10 februari 2012. Hij keerde toen na schooltijd niet terug naar huis. Hij volgt lessen aan de Hantal-Katho in Kortrijk. Hij werd die namiddag nog wel gezien aan het station van Kortrijk, rond 15:30 uur. Volgens het parket van Kortrijk reisde hij daarna naar Gent en nam daar nog geld op. Nog volgens het parket zou de jongen lijden onder slechte examenresultaten. In de Hantal reageert men aangeslagen en hoopt men op een goeie afloop.

Opsporingsbericht

Op de dag van de verdwijning droeg Lorenzo (20) een witte vest, blauwe jeans, blauwe rugzak van eastpak en bruine sportschoenen. Lorenzo is tussen de 1.75 en 1.80 meter groot, heeft donkere ogen en donker bruin haar en is tenger gebouwd.

Wie Lorenzo onlangs nog zag of hoorde, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0 of met Child Focus via het nummer 116 000. U kunt uw tips ook sturen naar opsporingen@politie.be . Dit bericht kan u ook nalezen op www.politie.be onder de rubriek “vermist”.

Lorenzo Debeaussaert uit Gits vermist

Bekijk hier de reportage

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare. En vanavond in het journaal van WTV.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier