Logo van Lo-Reninge verwijst voortaan in kleuren naar waterlopen, natuur en akkers

Redactie KW

Het stadsbestuur van Lo-Reninge heeft een nieuw logo. Het bestaat uit de kleuren blauw, groen en bruin met de naam Lo-Reninge. Ook de infokrant werd in een nieuw kleedje gestopt.

“Het blauw in het logo verwijst naar de waterlopen in Lo-Reninge zoals de IJzer en de Lo-vaart, het groen naar de natuur en het bruin naar de akkers”, licht schepen van Informatie Lena Merlevede toe. “Het logo zal gebruikt worden op drukwerk zoals uitnodigingen, infokrant en affiches. Op het officiële briefpapier en de enveloppen van de stad wordt het vorige logo met het wapenschild verder gebruikt.”

Ook de infomap met daarin allerlei brochures met nuttige info over Lo-Reninge voor de nieuwe inwoners is grondig vernieuwd, net als de infokrant.

Infokrant op kleiner formaat

“Naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van de infokrant kreeg die een grondige facelift”, aldus nog schepen Merlevede. “Het krantje wordt voortaan op een iets kleiner formaat gedrukt, heeft een nieuwe lay-out en telt nu twintig bladzijden. De inwoners van Lo-Reninge kregen op dinsdag 31 december de eerste uitgave van de vernieuwde versie in de bus.”

(KVCL)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Kust

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier