Loes Maveau (Cactusfestival) : “Johnny Depp-lookalike in entourage Bryan Ferry”

Redactie KW

Komend weekend staat het Cactusfestival op de kalender en misschien kun je er wel bekende koppen spotten. Zo dacht festivalorganisator Loes Maveau in 2011 een bekende gast te verwelkomen. Hoewel hij toch niet zo bekend bleek, is ze de man niet vergeten.

“In 2011 speelde Bryan Ferry op Cactusfestival” vertelt Loes Maveau van Cactusfestival. “Een opmerkelijke verschijning in de Arsenaalstraat deed plots heel wat harten sneller kloppen. Er gleed een witte stretched limo over de kasseien en die kwam tot stilstand aan de backstage. Iedereen dacht dat het Bryan Ferry himself was die al eens een kijkje kwam nemen. Er stapte echter een merkwaardig figuur uit deze slee. hij leek als twee druppels water op Johnny Depp in de films van Pirates of the Caribbean.”

Ronder dan Johnny

“Het had perfect gekund, want Depp is een persoonlijke vriend van Ferry en ze waren beiden in Parijs de dagen er voor”, verdedigt Loes Maveau de vergissing. “Alleen… Bij nader inzien was de man iets te rond van bouw om de échte Depp te zijn. Wie hij was, wat zijn rol was in de tour hebben we nooit geweten en zullen we waarschijnlijk ook nooit weten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier