Lijk in vergaande staat van ontbinding aangetroffen in appartement in Waregem

Redactie KW

Het lichaam van de vrouw van 45 werd gevonden op de tweede verdieping van een flatgebouw aan de Olmstraat in Waregem. Ze is allicht vermoord.

Het slachtoffer is de 45-jarige E.V. Ze werd vanmorgen dood en in vergaande staat van ontbinding aangetroffen op haar bed. Haar partner G.D. (°1965) zat er naast toen politie en brandweer binnen vielen. Buren hadden gisteren maden gemerkt die van onder de voordeur kwamen, vanmorgen was dat opnieuw het geval. Brandweer en politie werden erbij geroepen en zo kwam alles aan het licht.

Gewelddadig

Bij de afstapping en een eerste oppervlakkige lijkschouwing kwam aan het licht dat de vrouw op een gewelddadige manier om het leven is gekomen, ongeveer een maand geleden. Een inwendige lijkschouwing morgen, moet meer zekerheid brengen.

De partner werd naar het ziekenhuis gebracht, want hij voelde zich niet lekker. Hij wordt daar wel in bewaring gehouden. Morgen zal de onderzoeksrechter beslissen over zijn lot. Voorlopige vordering wordt moord, maar het onderzoek moet nog veel vragen oplossen. De man is geen onbekende van het gerecht, vooral in het kader van enkele dossiers van partnergeweld.

(TVW/BS)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver. En vanavond op WTV.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier