Lieven Verstraete ambassadeur voor Brugse Ommeland

© BELGA
Redactie KW

De Brugse journalist Lieven Verstraete, bekend van Canvas en Terzake, wordt door het West-Vlaamse provinciebedrijf voor Toerisme en Recreatie, Westtoer, uitgespeeld als ambassadeur voor het Brugse Ommeland. In de vierde editie van het magazine “Genieten in het Brugse Ommeland” toont hij aan de lezer zijn favoriete plekjes in de regio.

De voorzitter van het Brugse Ommeland, Jean-Marie Bogaert, en de West-Vlaamse gedeputeerde Patrick Van Gheluwe stelden maandagvoormiddag de bijzondere troeven van het Brugse Ommeland voor.

Tips voor trips

In het nieuwe magazine laat streekbewoner Lieven Verstraete zijn lievelingsplekjes, zoals Beernem en omgeving, zien. In de publicatie komt de lezer meer te weten over activiteiten voor bij minder weer en worden ideeën voor trips met kinderen gegeven.

Ook is er een nieuwe editie van “Ommetoertjes”, waarbij telkens een andere locatie in het Brugse Ommeland doorkruist wordt, te voet of per fiets, zoals Lissewege, Gistel en Lapscheure. Ten slotte komen er ook twee nieuwe wandelroutes in het Brugse Ommeland, in Beernem en Torhout.

(Belga/BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier