Lidkaartensysteem in de Lounge in Oostende

Redactie KW

Oostendenaar Steven Noulet vindt dat de Lounge van de Kursaal is afgegleden naar een ‘marginaal kot’ waar diefstallen en handtastelijkheden schering en inslag zijn. Volgens schepen en voorzitter van de Kursaal Niko Geldhof wordt er binnenkort een lidkaartensysteem ingevoerd.

Steven Noulet is zelf een trouwe klant van de Lounge. De voorbije zes maanden zag hij de sfeer in de club sterk veranderen. “Na de diefstal van de iPhones van enkele vrienden van mijn kinderen besloot ik te reageren. Het is een heel trieste zaak dat de Lounge, die jaren bekendstond als the place to be voor de 30-plussers en waar zelfs onze tienerkinderen van 16 tot 20 jaar het leuk vertoeven vonden, te zien verloederen en veranderen in een marginaal kot.”

“Wat hij zegt, is wat overdreven”, vindt Niko Geldhof. “De Lounge wordt de laatste maanden druk bezocht. Dat kan inderdaad soms tot problemen leiden. Een week of twee geleden beslisten we al om met een soort clubkaart te werken. Het systeem komt er nog eind dit jaar of begin volgend jaar.”

Lees het volledige verhaal in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht van vrijdag 1 november.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier