Lente zorgt voor volle terrasjes

Redactie KW

Het is volop lente en dat blijft ook zo voor de rest van de week, als we de weersvoorspellers mogen geloven. In elk geval zorgt de lentezon ervoor dat we weer voluit gaan voor een terrasje of een leuk plekje in de open natuur. Ook scholieren zien het weer helemaal zitten, de examens zitten erop en de paasvakantie wenkt.

Misschien kent u dat gevoel. Het gevoel dat de winter eindeloos duurt en dat u al maanden nauwelijks het daglicht hebt gezien. Maar dan komt de lentezon piepen en dan kan niets u nog binnenhouden.

In de parken van Kortrijk en langs de vesten in Brugge was het alvast bijzonder druk vanmiddag. Languit genieten in het gras, sommigen blijven er onverstoorbaar bij.

De zon lokt de mensen ook weer naar de terrasjes. Op de Markt in Torhout liepen die lekker vol. Niet eens zo toevallig, want voor de leerlingen uit het secundair onderwijs zijn de examens gedaan.

Een dagje vieren en ontspannen dus. Voor sommigen nu al mooi meegenomen, want vrijdag zouden er wel eens donkere wolken kunnen verschijnen bij het horen van hun examenresultaten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier