Leerlingen moeten straks les volgen in Postgebouw

30/08/10 om 14:51 - Bijgewerkt om 14:51

Bron: Kw

Een aantal leerlingen van de Vrije Basisschool in Diksmuide zal komend schooljaar les moeten volgen in het postgebouw. De school wordt de komende jaren volledig verbouwd.

Het kloostergedeelte verdwijnt en de school breidt uit. Tijdens de verbouwingen m...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden