Laura Lynn heeft nieuwe single en plant tournee

Laura Lynn heeft een nieuwe single uit, de nieuwe full-cd is onderweg
Redactie KW

De Ardooise zangeres Laura Lynn is volop bezig met het promoten van haar nieuwe single. De voorbije dagen trok ze op promotietour langs verschillende regionale radio- en tv-zenders. Vanmorgen was ze te gast bij de Brugse Radio VBRO. Haar nieuwe single heet Las Vegas en is de voorbode van haar show eind januari.

Na haar duetten met Franz Bauer is Laura Lynn weer helemaal van Vlaanderen. Ze stelt met trots haar nieuwe solosingle ‘Las Vegas’ voor, een cover van de Engelse zanger Tony Christie.

“Ik probeer zoveel mogelijk radio- en tv-zenders te bezoeken,” zegt Laura. “Ik heb dat heel weinig gedaan, maar ik vind dat dat moet. VBRO bijvoorbeeld steunt de Vlaamse artiesten en draait veel Vlaamse muziek; Ik vind dat je als artiest daar even naar toe moet.”

2009 belooft een druk jaar te worden. Eind januari treedt Laura Lynn twee keer op in de Lotto Arena in Antwerpen met haar show Las Vegas.

“Het worden mijn grootste hits, maar ik ga ook een paar zijstappen zetten. Dingen doen wat mensen niet verwachten, een andere Laura Lynn. Ik heb een paar mensen uitgenodigd om samen iets te zingen.”

Ook in haar privéleven wil Laura Lynn het over een andere boeg gooien. Ze zou weer samen zijn met haar ex-vriend Tonnie, maar ze wil daar liever niet over praten.

“Ik heb besloten om over mijn privéleven helemaal niet meer te spreken. Het is mooi om werk en privé gescheiden te houden, daarom heb ik heel weinig te vertellen hé.”

Haar nieuwe album komt in mei volgend jaar uit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier