Laura Lynn en de Romeo’s op Veldkermesse

Redactie KW

Tijdens het pinksterweekend vindt in Lichtervelde naar jaarlijkse gewoonte de Veldkermesse plaats. Het hele weekend is er vanalles te doen, maar de echte apotheose is de vedettenparade op zondagavond. Onder andere Laura Lynn en de Romeo’s komen de feesttent op stelten zetten.

Het is al de veertiende keer dat MC Avanti en de Veldknappers samen de organisatie van de Velkermesse op zich nemen. Het hele weekend zit volgestouwd met activiteiten.

Zo is er op zaterdag, zondag en maandag onder andere een levend tafelvoetbalspel, een vinkenzetting, een wielerwedstrijd en een seniorennamiddag. Maar de apotheose van de Veldkermesse is ongetwijfeld de Grote Vedettenparade op zondagavond 31 mei. Vanaf 20.30 uur zijn er optredens van Whoops, de Romeo’s, Danny Fabry, Christoff en Lindsay, Paul Severs, Willy Sommers en Laura Lynn.

“Goedkoper kunnen we het niet maken”, lacht Gino Deproost van de organisatie. “Kaarten kosten in voorverkoop 15 euro en aan de deur 17 euro. Ik ben ervan overtuigd dat zo’n affiche nergens te vinden is voor de prijs die wij aanbieden.” (TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier