Laat je arresteren voor het goede doel in Torhout

Redactie KW

Ten voordele van de Meneer Konijn-actie van radiozender Q-music bedacht politiezone Kouter iets apart. Op het internet kan men bieden om ‘opgepakt’ te worden op 30 december. De teller staat nu op 850 euro.

Je op vrijwillige basis door de politie laten arresteren, vervolgens twee en een half uur in de cel brommen en er nog voor betalen ook: het is eens iets anders. Vorige week donderdag heeft de politiezone Kouter dit wel heel verrassende initiatief gelanceerd ten voordele van Meneer Konijn, de benefietactie van Q-music, die via de vzw Kindergeluk kansarme Belgische kinderen wil steunen. De Kouter geeft iedereen nog tot en met tweede kerstdag 26 december de kans om voor deze unieke ervaring te bieden op de site Kapaza. De winnaar wordt op maandag 30 december om 15 uur gearresteerd: thuis of op een locatie naar keuze, weliswaar binnen het grondgebied van de politiezone.

Daarna krijgt hij of zij met partner nog een etentje aangeboden in Hostellerie ‘t Gravenhof. Momenteel is de hoogste bieder ene Anjake uit de regio Torhout met 850 euro.

(JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier