KW Congé (3) : Cilou Annys

07/07/10 om 09:00 - Bijgewerkt om 08:59

Dit jaar zal het er misschien niet snel van komen, maar ook Miss België Cilou Annys gaat wel eens graag op vakantie.

Wat betekent vakantie of vrije tijd voor jou?

"Liefst ga ik er dan eventjes tussenuit naar het buitenland. Naast de plaatselijke bevolking ontdekken en proeven van de streekkeuken, hou ik toch het meest van shoppen en relaxen! Gemiddeld duurt dat zo'n twee weken in de zomervakantie, maar dit jaar wordt natuurlijk een uitzondering omdat ik ook als Miss België af en toe naar het buitenland ga. En da's dan deels om te werken maar af en toe ook om te rusten."

Wat is je favorietje uit-adresje in West-Vlaanderen?

"Mijn favoriete kustgemeente is toch Knokke-Heist. Het is een badstad waar echt alles aanwezig is om te genieten, te zonnen op het strand, te shoppen en om uit te gaan. De ultieme plek in West-Vlaanderen om tot rust te komen is toch wel wanneer ik kan genieten van een deugddoende massage. Ik ga geregeld met een vriendin naar Kuren in Kanegem om eens zalig te relaxen."

En als we de hele wereld als de speeltuin zien?

"Als finaliste van Miss België had ik Phuket in Thailand al ontdekt en ook na de verkiezing ben ik naar Bangkok geweest, dus kan ik wel zeggen dat Thailand het mooiste land is dat ik al gezien heb. Op mijn verlanglijstje staan nog Japan, Mexico, Brazilië en de Bahamas ... Wie weet?"

(TV)

KW Congé, de hele zomer lang op kw.be

Lees meer over: