KVC Wingene hoopt op 4.000 toeschouwers voor oefenmatch Club Brugge – KSV Roeselare

Redactie KW

Op zaterdag 4 juli ontvangt KVC Wingene voor het derde jaar op rij Club Brugge. In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen speelt blauw-zwart om 18 uur op het veld van de tweedeprovincialer een oefenwedstrijd tegen KSV Roeselare. De organisatoren verwachten ook dit jaar weer heel wat volk om de twee eersteklassers aan het werk te zien.

De capaciteit van het stadion werd opgevoerd tot het maximale aantal van 4.000 plaatsen en het ziet er naar uit dat de wedstrijd uitverkocht zal zijn. “De helft van de kaarten is al de deur uit in voorverkoop”, opent Koen Vande Walle, namens KVC Wingene communicatieverantwoordelijke voor de West-Vlaamse derby op het veld van VC Wingene. “Aan de deur zullen er zeker nog kaarten te verkrijgen zijn, maar de kans bestaat dat de zittribune al uitverkocht zal zijn.”

Signeersessie

“Na de wedstrijd is er een officiële signeersessie op het polyvalente plein of in cultureel centrum de Feniks bij slecht weer. Ook daar zullen beide ploegen aanwezig zijn. Vóór de wedstrijd zal één van de sponsors ook met een helikopter opstijgen met een vlag die zo groot is als een voetbalveld.”

Naast de supporters van Club Brugge en KSV Roeselare verwachten de organisatoren ook heel wat Wingenaars. “Voor onze gemeente is het een absolute eer dat twee eersteklassers in Wingene een wedstrijd komen spelen. Bovendien boden we de Wingenaars een gunsttarief aan op de kaarten in voorverkoop.”(LB)

Zaterdag 4 juli om 18 uur : Club Brugge – KSV Roeselare, op het veld van VC Wingene. Tickets aan de deur kosten 20 euro (zitplaats), 12 euro (staanplaats) en 6 euro (staanplaats voor kinderen tot 12 jaar)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Tielt) van 3 juli 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier