KV Kortrijk Fans Forum behoort tot de beste van de Jupiler League

01/11/08 om 11:42 - Bijgewerkt om 11:42

Bron: Kw

Het supportersforum van www.kvkfans.be, een van de hotste van eerste klasse, lijkt een beetje op het voetbalspel zelf. Gebruikers delen berichten als passes uit en als het te gortig wordt, keil je van het veld. Zestien moderatoren zijn de virtuele scheidsrechters. „We bewijzen dat we niet alleen voetballend onze plaats in eerste waard zijn", klinkt het.

Het is eventjes wennen als een vijftal moderatoren van het forum van de KVK Fans site aan tafel gaat. Er wordt een stevig handje gedrukt, maar ... de mannen stellen zich ook bij naam aan elkaar voor. Hallo ? „Het klopt, we kennen elkaar niet persoonlijk, enkel via het forum", lachen Alain Steelant, Kenny Verhaeghe, Björn Valcke, Jan Lagae en Bart Snoeck. Toch steekt er op het forum een stevige lijn in hun acties. De 16 moderatoren waken er samen over dat het forum vlot en netjes verloopt. Ook als ze iemand nieuws tot het team moderatoren toelaten, wordt hij eruit gepikt op basis van zijn positieve ingesteldheid.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!