Kulak zorgt voor extra studieruimte tijdens blok- en examenperiode

Redactie KW

De tijd van blok en examens breekt opnieuw aan. Samen studeren is motiverend en inspirerend, en steeds meer studenten willen blokken in de bibliotheek, in het gezelschap van medestudenten. Daarom zorgt Kulak tijdens deze periode voor ruimere openingsuren en extra studieruimte. Via de website kunnen studenten nagaan hoe sterk de bezetting is in de campusbib en of er nog ‘blokplaatsen’ beschikbaar zijn.

Tijdens de tweede blok- en examenperiode van het academiejaar is de campusbibliotheek van maandag tot en met donderdag doorlopend open van 8.30 tot 22 uur. Bovendien is er tijdens de blokweken voor de examens ook extra studieruimte op de campus in gereserveerde lokalen. Op vrijdag sluit de bibliotheek om 17 uur maar ook daarna kunnen studenten terecht in extra studielokalen die beschikbaar zijn tot 22 uur.

Het jaarlijkse aantal bezoeken aan de Kulak-bibliotheek steeg tussen 2009 en 2011 van ongeveer 78.000 tot 125.000. De bibliotheek zal worden uitgebreid en tegelijk verder evolueren naar een modern en flexibel leercentrum, aangepast aan de noden van de huidige generatie studenten en onderzoekers.

www.kuleuven-kulak.be/nl/bibliotheek

(A.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier