Kristof Allosery nieuwe voorzitter Open VLD Oostkamp

Redactie KW

Open VLD Oostkamp heeft zijn bestuur versterkt met drie nieuwe gezichten: voorzitter Kristof Allosery neemt de vrijgekomen plaats van Serge Dejardin in. Chris Caestecker wordt als nieuw bestuurslid al onmiddellijk de secretaris van de partij en Alexis Beernaert, de jongste van het gezelschap, is op plannen voor een jongerenwerking aan het broeden.

“Met deze nieuwe ploeg kunnen we onze eigen werking voort uitbouwen, maar we moeten ook alert zijn binnen de OCMW- en de gemeenteraad”, aldus Miguel Chevalier. “Het is nodig dat we een vinger aan de pols houden, want de gemeente heeft blijkbaar nog niet nagedacht over de financiële uitdagingen en de vergrijzingsgolf die op ons afkomt.”

“Er is veel werk aan de winkel en daarvoor hebben we een sterke oppositie nodig om op het beleid te wegen. Met ons nieuw bestuur en onze kersverse voorzitter hebben we alvast veel kwaliteit in huis om dat doel te verwezenlijken en een beter Oostkamp te maken voor iedereen. Ook voor de mensen uit de deelgemeenten”, besluit een tevreden ondervoorzitter Filip Beernaert.

(PH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, edities Brugsch Handelsblad en De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier