Kris Goegebeur uit Roeselare helpt hobbybakker op weg met patisserie en fruit

28/09/12 om 10:49 - Bijgewerkt om 10:49

Bron: Kw

Al 18 jaar is Huize Goegebeur een zaak met naam en faam in Roeselare. Het creatieve bakkersbrein van Kris Goegebeur leverde zopas - in de vorm van een boek - 60 toprecepten van patisserie en fruit. Soms ongeziene combinaties, maar ook doenbaar voor de hobbybakker, verzekert hij ons. Straks gaat meester-patissier ook lesgeven. De bakkerij zal minder open zijn en is eigenlijk ook over te nemen.

Huize Goegebeur in de Meenseheirweg is een begrip in Roeselare. Meester-patissier Kris Goegebeur, die onder meer zijn strepen verdiende bij Mahieu in Brussel en Van Wely in Nederland, streek 18 jaar geleden neer in Roeselare....

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!