Kowlier zet deur open voor comeback ‘t Hof van Commerce

Redactie KW

(UPDATE) Op Facebook wordt er al lang om gesmeekt, maar nu zal het er misschien toch van komen. Flip Kowlier liet op Studio Brussel verstaan dat er mogelijk nieuw werk van ‘t Hof van Commerce aankomt.

Kowlier was te gast in het Glazen Huis van Studio Brussel, waar ook hij zijn steentje bijdroeg voor Music for Life. Hij ging deze week onder meer busken in thuisstad Izegem. Toen Sofie Lemaire hem vroeg of er ook nieuw hip hopwerk in de pijplijn zat, liet Flip Kowlier verstaan dat hij binnenkort naar een chaletje trekt om er samen met DJ 4T4 aan nieuw materiaal te werken. Materiaal dat dan zou kunnen resulteren in een nieuwe plaat van ‘t Hof van Commerce.

Vijfde plaat

Het zou een vijfde album worden van het drietal, dat ook nog bestaat uit striptekenaar Serge Buyse. ‘t Hof debuteerde in 1998 met En in Izzegem, daarna volgden Herman (1999) en Rocky 7 (2002). Het laatste album, Ezoa en niet anders, dateert alweer van 2005. In tussentijd maakte Kowlier vooral werk van z’n solocarrière, met dit jaar nog de gesmaakte reggaeplaat Otoradio.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

>> Bekijk hier Flip Kowlier terwijl hij ging busken voor Music for Life

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier