Koppel viert Kerstmis in New York en Nieuwjaar op Jamaica

Redactie KW

Voor Evy Laevens en haar man Nico is het een uitgestelde huwelijksreis.

De geboren en getogen Roeselaarse Evy Laevens trekt er tijdens de kerstvakantie dus ‘even op uit’. Niet naar de Alpen voor een weekje skiplezier of op citytrip naar Londen, neen, Evy en haar man Nico zullen Kerstmis vieren in New York en Nieuwjaar op Jamaica.

Verslingerd aan citytrips

“In juli zijn Nico en ik getrouwd, maar we konden niet op huwelijksreis gaan. En dat gebeurt nu wel in de kerstvakantie. Nico en ik zijn verslingerd aan citytrips en New York is natuurlijk de citytrip bij uitstek. We wilden ons bezoek aan New York combineren met enkele dagen ontspanning op een zonovergoten strand. We hebben uiteindelijk voor Jamaica gekozen omdat we een exotische locatie hebben waar we lekker kunnen relaxen, maar waar we ook leuke plekjes kunnen bezoeken en toffe zaken beleven.

Kerstavond in de lucht

“Op 24 december vertrekken we uit Parijs en vliegen we naar Londen”, vertelde Evy vorige week. “Kerstavond zelf zullen we grotendeels op het vliegtuig en op de luchthaven doorbrengen. We landen op JFK om 21.15 uur en tegen dat we de douane gepasseerd zijn, onze bagage hebben opgehaald en in het hotel zijn aangekomen zal het al laat zijn. Ik had nog gekeken om een laat kerstdiner mee te pikken maar dat zal niet lukken. Bovendien zullen we wel doodmoe zijn want voor ons zal het al zes uur later zijn.”

“Op oudejaarsdag vertrekken we iets na negen uur ‘s morgens vanuit New York naar Jamaica. We schrokken wel een beetje toen bleek dat het meer dan vier uur vliegen is. Maar in de namiddag zullen we al op het strand liggen!”

(PS)

Uit Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier