Koppel uit Mesen kreeg 2.043 kaartjes voor huwelijk, onder meer van de paus, Cancellara en Prins Charles

Redactie KW

Op zaterdag 16 juni zijn Emmanuel Depré en Isabelle Casteleyn uit Mesen getrouwd. Hun mooiste dag, natúúrlijk, maar ook de dag waarop ze héél véél kaartjes met gelukwensen ontvingen. Om precies te zijn: 2.043. Van over de hele wereld, van Bart Kaëll en Will Tura, van Fabian Cancellara, prins prinses Maxima van Nederland en prins Charles van Engeland.

Emmanuel en Isabelle trouwden op 16 juni maar de grootste verrassing moest nog komen. “Het is een traditie in de familie dat er altijd iets speciaals wordt gedaan bij huwelijken”, vertelt Marc, de peter en oom van Isabelle. “Dit keer kwam het idee van m’n dochter Bianca. Ze had al eens gehoord van een vriend dat hij voor zijn vriendin kaartjes aan bekende mensen had gevraagd. We vonden dat ook een leuk idee voor Emmanuel en Isabelle.”

12.000 mails

“In totaal hebben we 12.000 mails verstuurd. We hadden gehoopt op zowat 500 mensen die zouden antwoorden maar we hadden nooit verwacht dat het er uiteindelijk 2.043 zouden worden. We ontvingen kaartjes van onder de hele wereld. Van Bart Kaëll, Will Tura en Johnny Logan. Van sporters als Fabian Cancellara en Bart Wellens en zelfs van het Belgische koningshuis, van prins Alexander en prinses Maxima van Nederland en prins Charles van Engeland. Paus Benedictus stuurde een postogram. Ook de burgemeesters hebben we allemaal aangeschreven. Acht op tien heeft geantwoord.”

(dvdb)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier