Koningin Paola en Prinses Claire eten in gastronomisch restaurant van Spermalie

Redactie KW

Gisteren trokken koningin Paola en prinses Claire in alle stilte naar het restaurant van de Hotel- en Toerismeschool Spermalie in Brugge voor hun lunch. De school zelf was op de hoogte van hun komst. De koningin en de prinses waren in Brugge voor een bezoek aan de tentoonstelling ‘Karel De Stoute, Pracht en Praal in Bourgondië’.

Het resaturant Hoeve Cortvriendt was normaal gezien gesloten omdat de leerlingen op stage vertrekken, maar voor de koningin en de prinses werd met plezier geopend. Vier leerlingen uit het zesde jaar stonden in voor de bediening. In de keuken werkten leerlingen uit het vijfde jaar.

De koningin en de prinses kregen volgend menu voorgeschoteld: Champagne Lefèvre brut met exquise hapjes, kabeljauw met zwarte truffel en rivierkreeftjes, Loire duif met ganzenlever en meli-melo van asperges, soepje van rode vruchten met honingroomijs en tot slot mokka en versnaperingen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier