Knoks koppel Gaëlle en Claudio jongste deelnemers Mijn Restaurant

Redactie KW

De deelnemers van het de tv-reeks Mijn Restaurant kregen vandaag de sleutel van hun pand. In de Oude Dekenij in Kortrijk zullen Claudio en Gaëlle uit Knokke hun droom proberen waar te maken. Het is het jongste koppel in de tv-reeks. Ze kennen alvast een valse start, want er zijn problemen met de bouwvergunning voor het beschermde pand.

Het jongste koppel in het VTM-programma Mijn Restaurant, Claudio (25) en Gaëlle (20) zijn echte Knokkenaars. Zij trekken naar Kortrijk om er hun restaurant te openen. Claudio heeft Italiaanse roots en stond als chef-kok al in heel wat restaurants. Momenteel werkt hij in de keuken van de golfclub van Knokke-Zoute.

Gaëlle studeert communicatiewetenschappen. Ze zal haar studies even opzij schuiven en in de zaal de klanten verwelkomen. Gaëlle heeft weinig ervaring maar haar ontwapenende spontaniteit en haar natuurlijke charme zijn haar grootste wapens. Dit jonge stel droomt al jaren van een Italiaans gastronomisch restaurant waar ze willen werken met natuurlijke producten.

Claudio en Gaëlle wagen zich nu voor het eerst in hun jonge leven aan een groots avontuur: een eigen zaak. Ze geven al hun zekerheden in hun vertrouwde leventje op om samen een eigen restaurant te beginnen.

Het duo kent alvast een valse start, want voor de aanpassingswerken in het beschermde pand, is er nog geen bouwvergunning. Voor de gevel kan die bouwvergunning ten vroegste op 28 januari afgeleverd worden.

Voor de kijkers is het nog enkele weken wachten tot gastvrouw Rani De Coninck en de nieuwbakken restaurateurs op het scherm te zien zijn.

(MVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier