Knokke-Heist viert overwinning Glenn in 'De keuken van de meester'

08/06/11 om 10:09 - Bijgewerkt om 10:09

Op het Heldenplein in Heist is dinsdagavond een feestje losgebarsten toen bleek dat Heistenaar Glenn Vandenberghe het VTM-programma 'De keuken van de meester' won. Nadien trok de meute nog naar Dino's in Knokke voor de afterparty.

De finale van het VTM-programma was live op een groot scherm te volgen op het Heldenplein in Heist, vlakbij hotel-restaurant Ter Duinen van Glenns ouders Anneke en Steve.

Tent te klein

De tent die opgesteld was om de aanwezigen een dak boven het hoofd te bieden, bleek te klein. Tientallen vrienden, familieleden, kennissen en sympathisanten kwamen de uitzending samen met hun favoriet volgen. Die trokken zich allemaal maar weinig aan van de regenval.

Feestje

Toen bleek dat Glenn het programma gewonnen had, barstte op het Heldenplein een feestje los. Glenn werd letterlijk en figuurlijk op handen gedragen door de vele supporters. Nadien gaf de 18-jarige Heistenaar een korte speech en nodigde hij alle aanwezigen uit voor de afterparty in Dino's in Knokke. Het gezelschap trok er samen naar toe met... de kusttram.

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen.