Knack Weekend Ladies Run en Kortrijk Loopt onder stralende zon op Sinksenfeesten

Redactie KW

Op tweede Pinksteren staat in Kortrijk traditioneel de Knack Weekend Ladies Run op het programma van de Sinksenfeesten. Enkele BV’s, o.a. Erika Van Tielen en Veerle Dobbelaere, nemen, samen met naar verwachting enkele duizenden anderen deel aan dit loopevenement in Kortrijk.

‘Ladies only’ tijdens de Knack Weekend Ladies RunDe Knack Weekend Ladies Run Series is intussen al toe aan zijn zevende editie. De Ladies Run in Knokke werd eerder dit jaar al een groot succes. In Kortrijk staan er traditiegetrouw weer 2 verschillende afstanden op het programma: 5 en 11 km.

Net als de vorige jaren fungeren enkele sportieve bekende Vlamingen als ambassadrices van de Knack Weekend Ladies Run Series: arts en journaliste Marleen Finoulst, ex-judoka Gella Vandecaveye, actrice Veerle Dobbelaere en presentatrices Erika Van Tielen en Francesca Vanthielen. Daarnaast is ook minister Hilde Crevits opnieuw van de partij in Kortrijk.

Maar ook enkele dames van de redactie van Krant van West-Vlaanderen aarzelden niet om het looptenue aan te trekken om zich op het parcours te wagen.

In Kortrijk wordt er ook aan de mannen gedacht. Zij kunnen er eveneens kiezen tussen een wedstrijd van 5 of 11 km. Dit jaar hebben er opnieuw meer mannen de weg naar deze leuke stadsloop gevonden.

In totaal worden er maandag ruim 3.000 lopers en loopsters verwacht.

(Foto’s MV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier