KLJ-sportfeesten verplaatst van Dentergem naar Ruiselede

Redactie KW

Vandaag vinden de sportfeesten van het KLJ-gewest Tielt niet in Dentergem, maar in Ruiselede plaats. De terreinen in Dentergem konden de overvloedige regenval niet slikken en zijn onbruikbaar.

De sportfeesten, waar de tien KLJ-afdelingen van het gewest Tielt aan deelnemen, moesten het hoogtepunt van het feestweekend van Dentergem worden. Jammer genoeg strooide de overvloedige regenval van zaterdagnacht serieus wat roet in het eten.

De terreinen waren zondagochtend volledig onbruikbaar en dus moest noodgedwongen uitgekeken worden naar een nieuwe locatie. Die werd in Ruiselede gevonden. “Wij hebben KLJ Dentergem een reddende hand gereikt”, aldus Pieter Serry, voorzitter van KLJ Ruiselede. “De sportfeesten zullen zonder problemen kunnen doorgaan op de sportvelden aan ons KLJ-lokaal, net naast de sporthal van Ruiselede.”

“Voor ons is dit meteen een interessante testcase, want volgende week staat ons eigen feestweekend op het programma. Maar het allerbelangrijkste is dat de sportfeesten toch nog kunnen plaatsvinden.”

De sporthal van Ruiselede vind je langs de Tieltstraat.

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier