Kleurrijke gieters sieren gevel van stadhuis Kortrijk

Redactie KW

De aandachtige voorbijganger heeft ongetwijfeld al gemerkt dat het Kortrijkse stadhuis er sinds maandagnamiddag wat anders uitziet. Aan de vooravond van Valentijn dook daar plots een honderdtal kleurrijke gieters op. De actie blijkt het werk te zijn van de organisatoren van Tuinexpo, die van 2 tot en met 5 maart plaatsvindt in de hallen van Kortrijk Xpo

“Met deze guerrilla actie vestigen we een eerste keer de aandacht op onze beurs”, legt organisator Isabelle Fruy uit. “Tijdens Tuinxpo presenteren we de liefhebber van prachtig aangelegde tuinen alle mogelijke materialen, producten en ideeën voor hun tuin, zodat ze er zowel hun passie kunnen beleven en inspiratie opdoen.”

1.000 gieters weg

“Met dit gieterinitiatief is het definitieve aftellen naar de beurs begonnen. De actie is trouwens niet vrijblijvend. Om en bij de duizend gieters worden de volgende weken gratis verdeeld. De eerste gieters zijn verkrijgbaar op 24 februari in de Onze Lieve Vrouwestraat, op 25 februari delen we ze uit op andere plaatsen in Kortrijk.

>> De acties zijn te volgen via www.gieter.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier