Klacht tegen valse geruchten Marktrock

Redactie KW

De organisatoren van Marktrock Poperinge dienen een klacht in tegen onbekenden, omdat op Facebook het gerucht verspreid wordt dat Milk Inc. niet naar Marktrock zou komen nu zaterdag. De organisatoren hebben vandaag nog het management van de populaire groep gecontacteerd en die heeft bevestigd dat het concert van Milk Inc. zaterdag in Poperinge zeker doorgaat.

De organisatoren van Marktrock Poperinge dienen een klacht in tegen onbekenden, omdat op Facebook het gerucht verspreid wordt dat Milk Inc. niet naar Marktrock zou komen nu zaterdag. De organisatoren hebben vandaag nog het management van de populaire groep gecontacteerd en die heeft bevestigd dat het concert van Milk Inc. zaterdag in Poperinge zeker doorgaat. Het is het enige concert van de groep deze zomer in West- en Oost-Vlaanderen.

Marktrock Poperinge vindt zaterdag niet op de Grote Markt plaats, omdat op het marktplein momenteel renovatiewerken aan de gang zijn. Daarom verhuist het festival, dat aan zijn 24ste editie toe is, naar het Oudstrijdersplein (met een zijpodium op het Burgemeester Bertenplein). (PL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier