Kinderen helpen mee aan nieuwe attractie Bellewaerde

Redactie KW

Bellewaerde Park heeft vijf creatieve kinderen uit de verschillende Vlaamse provincies geselecteerd om mee te werken aan het ontwerpen en bouwen van een nieuwe attractie.

Honderden kinderen hadden zich ingeschreven. Op een castingdag werden uiteindelijk vijf Jungle Kids gekozen. Samen met een vriendje of vriendinnetje én een Bekende Creatieveling zullen ze nu de nieuwste attractie Jungle Mission ontwerpen.Voor West-Vlaanderen zijn de gelukkigen Evelien Devos (11 jaar) en Selien Colpaert (10 jaar), beiden uit Reningelst. De twee vriendinnen zijn zot van knustelen en tekenen. Ze zullen samen met Gerda Dendooven het West-Vlaamse team vormen. Dit team zal instaan voor de grafische elementen in de attractie.

Vanaf 20 maart op WTV-Focus, nu reeds online

Vanaf 20 maart kunnen de avonturen van de Jungle Kids op alle Vlaamse regionale zenders gevolgd worden, en dat gedurende 5 weken. Vandaag kan er al online heel wat worden bekeken. Klik hier.

Bellewaerde Park

Bellewaerde Park ontvangt jaarlijks ruim 700.000 bezoekers. Het park opent zijn deuren op 9 april. Vanaf het seizoen 2011 kunnen bezoekers de nieuwe attractie Jungle Mission komen ontdekken.

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier