Kevin en Mario zetten Euro Shop op z’n kop voor videoclip

Redactie KW

Zaterdagnamiddag palmden Kevin en Mario, het meest marginale duo van Roeselare, de Euro Shop in voor de opnames van hun videoclip voor hun kerstsingle. Op hetzelfde moment nodigden ze al hun maten uit om samen hun nieuwe kerstsingle uit volle borst te zingen. Dat kooreffect willen ze graag nog in ‘Kestdag en nieuwjoar’ verwerken.

Op de parking van de Euro Shop in de Meensesteenweg werd zaterdagnamiddag meer dan eens een opstopping gesignaleerd. Oorzaak was de opname van de videoclip voor de kerstsingle van Kevin en Mario die binnenkort uitkomt. Iedereen die dat wou kon mee figureren. Een honderdtal mensen tekende present om Kestdag en nieuwjoar mee te zingen maar ook om een vroeg winters feestje te bouwen.

Zij die de kou trotseerden kregen uit dankbaarheid twee toegangskaarten voor de bekerwedstrijd Knack Roeselare – Volley Leuven op 7 december. Tijdens deze wedstrijd zal de videoclip van de kerstsingle in première getoond worden op het grote scherm. De twee zullen tevens de opslag geven voor de bekerwedstrijd.

Voor het definitieve resultaat is het dus nog tot dan wachten. Wij hebben alvast een fotografisch voorsmaakje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier