Keukenchefs en wetenschappers koken samen op culinaire beurs

09/02/10 om 10:06 - Bijgewerkt om 10:06

Bron: Kw

In het concertgebouw in Brugge vond de tweede editie van Flemish Primitives plaats, een demonstratiedag voor nieuwe culinaire technologieën en ingrediënten. Met de dag wil organisator Flanders Taste Foundation ook de Belgische gastronomie in de kijker plaatsen.

De Flemish Primitives, ofwel de Belgische topchefs en patissiers van dit moment, zijn samen goed voor 33 Michelin-sterren. Ze zijn heel bekend in eigen land, maar volgen...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!