Kerrin Bailey halve finalist van de Telenet - BBC Public Speaking Awards 2012

18/03/12 om 13:50 - Bijgewerkt om 13:50

Bron: Kw

Zaterdag 17 maart vond de kwartfinale van de Telenet-BBC Public Speaking Awards plaats, de prestigieuze Engelse welsprekendheidwedstrijd die in België al voor de vijfde keer wordt georganiseerd. 72 leerlingen streden voor een fel begeerd ticket naar de halve finale, maar er zijn slechts 24 plaatsen. Kerrin Bailey van de Pleinschool D in Kortrijk wist de jury te overtuigen van zijn talent en maakt nog steeds kans op de titel van 'Beste Public Speaker van België'.

De Telenet-BBC Public Speaking Awards is een wedstrijd voor 16 tot 20 jarigen die jaarlijks georganiseerd wordt door de BBC Worldwide in samenwerking met Telenet en de ondersteuning van de English-Speaking Union (ESU), een Britse liefdadigheidsinstelling. Deze bundelen de krachten om de interesse van scholieren in de Engelse taal te vergroten. Tijdens de Telenet-BBC Public Speaking Awards wordt de Engelse spreekvaardigheid van de kandidaten getoetst evenals andere aspecten van spreken in het openbaar. Dit aan de hand van een vijf minuten durende speech over een vooraf bepaald onderwerp die de leerlingen opdragen aan een deskundige jury en publiek. Daar...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!