Kermis in Deerlijk viert 150-jarig bestaan

Redactie KW

De eerste van vier grote Deerlijkse kermissen werd vrijdagavond geopend met een feestreceptie. Tegelijk werd Pol de Nolf in de bloemen gezet, die 50 jaar bestuurslid is van de kermis.

Zo’n 500 aanwezigen tekenden op vrijdag 27 september present voor de start van de eerste kermis van Deerlijk. Hapjes, broodjes en drankjes waren voorzien voor alle aanwezigen en er was gezelligheid troef in de tent.

Julie Deleersnyder belichtte de geschiedenis van de 150-jarige kermis en burgemeester Claude Croes bedankte namens het gemeentebestuur allen die zich de afgelopen jaren al hebben ingezet om de kermisfestiviteiten ieder jaar tot een succes te maken. Vera Debaene mocht bloemen overhandigen aan Pol Nolf, een halve eeuw bestuurslid van de centrumkermis.

Feestweekend

Op zaterdag 28 en zondag 29 september zijn er nog tal van activiteiten in het centrum. Zo gaat er een sneukeltocht, een rommelmarkt, en een aperitiefconcert door en komen er tal van artiesten, waaronder de Romeo’s, Willy Sommers en Vanessa Chinitor optreden.

(MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier