Keert Claudio Dell’Anno terug naar Knokke-Heist?

Redactie KW

Momenteel gaat het West-Vlaanderen weer voor de wind in Mijn Restaurant!, met een sterk deelnemersduo in Nieuwpoort. Maar met de winnaars van vorig jaar gaat het minder goed. Na een pak heibel rond het pand en opstappende personeelsleden zouden Claudio Dell’Anno en Gaëlle Six nu uit elkaar zijn.

In een dagblad bevestigt Gaëlle de breuk, maar weigert ze elk verder commentaar. Claudio wil dan weer niet van een breuk spreken. Maar dat het rommelt, lijkt wel duidelijk. Afgelopen weekend bleef Dell’Anno alvast dicht. Officieel ‘omdat de elektriciteit was uitgevallen’, al klonk er elders dat het fornuis kapot was. Of waren ze gewoon op de Nacht van Exclusief?

Verhuizing naar Knokke-Heist?

En gezien we dan toch in Knokke zitten, hoe groot is de kans dat Claudio Dell’Anno gewoon terugkeert naar Knokke-Heist? De redactie van Krant van West-Vlaanderen ving op dat Claudio weer een zaak zou starten in Knokke-Heist of zelfs in de zaak van zijn vader zou gaan werken, en zo ‘Mijn Restaurant!’ in Kortrijk zou achterlaten. Raar, want net nu is de bouwvergunning in Kortrijk goedgekeurd om de tuin in orde te brengen.

Allemaal veel ‘buzz’, maar weinig mensen die lijken te willen praten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

(FV voor kw.be)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Kortrijks Handelsblad) van vrijdag 26 maart 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier