Kama trouwt met Kathy in Brugge

Redactie KW

Zaterdag 17 september is cartoonist Kamagurka in het Brugse stadhuis getrouwd met Kathy Van de Geuchte, een verpleegster.

Het was de Brugse burgemeester Patrick Moenaert die het huwelijk van Luc Zeebroek alias cartoonist Kamagurka met Kathy Van de Geuchte ‘inzegende’. Het is nog maar de tweede keer dat Patrick Moenaert als ambtenaar van de burgerlijke stand optreedt. Eerder al kreeg Raymond van het Groenewoud die eer. Doorgaans vertegenwoordigt schepen van burgerzaken Franky Demon het stadsbestuur bij huwelijken.

Aanvankelijk wou Kamagurka in alle intimiteit zijn huwelijk volbrengen, maar dat was buiten enkele persfotografen gerekend. Enkelen van hen stonden al uren op voorhand op post op de Brugse Burg. De ‘papparazzi’ kregen evenwel geen toegang tot de gotische zaal, waar de huwelijksceremonie zich voltrok.

Kamagurka is in Nieuwpoort geboren, maar woont al een tijdje in de Leopold I laan in Brugge. Zijn nieuwe echtgenote Kathy Van de Geuchte is verpleegster en heeft een dochter Floor. Ook de kinderen van Luc Zeebroek, onderwie de jongste Aurelie, woonden de huwelijksplechtigheid bij. (SVK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier