Justine De Jonckheere beleeft een drukke eerste dag als Miss België

Redactie KW

Justine De Jonckheere (18) uit Wevelgem moet nog wat wennen aan haar titel van Miss België. De dag na haar verkiezing beseft ze stilaan wat haar het komend jaar allemaal te wachten staat. Vandaag al stonden de eerste fotoshoots gepland.

Ondanks een korte nacht staan voor de kersverse Miss België vandaag meteen al enkele fotoshoots en interviews gepland. Justine De Jonckheere laat alles rustig op zich afkomen en vertrouwt op Miss België organisatrice Darline Devos om alles in goede banen te leiden. Ook uittredend Miss België Cilou Anys uit Brugge liet al weten dat Justine haar altijd mag bellen voor tips en goede raad.

Justine De Jonckheere was bezig aan haar eerste jaar rechten aan de KULAK in Kortrijk maar ze zal die studie nu even stopzetten om zich te concentreren op haar werk als Miss België. Of ze daarna verder studeert, laat ze voorlopig in het midden.

Volgens Miss België organisatrice Darline Devos zijn de sterke punten van Justine haar energie en enthousiasme. De jury was ook onder de indruk van haar tweetaligheid, zeker niet onbelangrijk in communautair gevoelige tijden.

Vanavond kan u in het nieuws van Focus en WTV al een eerste interview zien met de kersverse Miss België en haar familie.

(ld)

Het nieuws van Focus en WTV, vanaf 18u00 en klokvast om 22u00.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier