Julie D’Heygere uit Menen verslaat culinair recensent in ‘Komen Eten’

Redactie KW

Deze week won Julie ‘Miss Headphone’ D’Heygere het kookprogramma ‘Komen Eten’. De Meense studente nam het op tegen een zingende cafébaas, een carrièrevrouw en een culinair recensent.

In het VT4-programma komen drie kandidaten bij jou eten en ga je ook bij hen op bezoek. De deelnemers geven elkaar punten op ontvangst, gezelligheid en natuurlijk kookkunsten. Afgelopen week werd Julie D’Heygere de winnares van het programma. De sympathieke Meense nodigde haar tegenstanders uit op haar kot in Gent.

“Ik heb het geluk dat ik in een oud herenhuis woon, er is dus veel meer plaats dan in moderne studentenkoten. Samen met enkele vrienden heb ik alles opgefrist en geschilderd, zodat het erg gezellig werd.”

De 23-jarige studente handelswetenschappen houdt het graag basic. “Later wil me zeker wat meer verdiepen in het koken, maar momenteel heb ik met mijn studies te veel andere prioriteiten. Via ‘Komen Eten’ heb ik alvast drie toffe gasten leren kennen. Het was ongelofelijk tof om te doen,” aldus de Meense schone.

(JW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier