Judith Ribbens uit Lombardsijde wint winkel in Tongeren

Redactie KW

Judith Ribbens uit Lombardsijde en haar vriend Dimitry Blocken uit Gent wonnen met de wedstrijd ‘Win je Winkel’ een winkelpand in Tongeren. In het pand, dat de twee tot eind dit jaar gratis tot hun beschikking hebben, openen ze binnenkort de chocoladebar en – winkel Chocoloco.

Tongeren wil jonge zelfstandigen aanmoedigen en organiseerde de wedstrijd ‘Win je winkel’. Judith Ribbens (20) uit Lombardsijde en haar vriend Dimitry Blocken uit Gent droomden al langer van een eigen chocoladewinkel en besloten om deel te nemen. Met succes want het koppel won het pand, dat ze tot eind dit jaar gratis mogen gebruiken. Eind juni hopen Judith en Dimitry hun chocoladewinkel en -bar te openen.

“Onze passie voor chocolade ontstond vijf jaar geleden. Voor onze eerste Valentijn wou ik Judith verrassen. Een doos pralines kopen vond ik te cliché en ik besloot dan maar om ze zelf te maken… en ik ben niet meer gestopt”, verklapt Dimitry.

Judith en Dimitry willen de passie ook doorgeven aan hun klanten. “We verkopen alle vormen van chocolade, ter plaatse kan je genieten van chocolademelk en chocoladedesserts en de klanten kunnen ook Dimi aan het werk zien of aan een workshop deelnemen”, vertelt Judith.

(SRA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier