José Lampaert uit Westvleteren neemt deel aan Boer zkt Vrouw

Redactie KW

Woensdagavond is José Lampaert te zien in de pilootaflevering van het zevende seizoen van ‘Boer zoekt vrouw’ op VTM. De 39-jarige landbouwer uit de Kraaistraat in Westvleteren hoopt op die manier in contact te komen met enkele leuke vrouwen. En misschien de ware te vinden om met hem de boerderij verder uit te bouwen.

Tien Vlaamse landbouwers willen komaf maken met hun vrijgezellenleven en gaan op zoek naar een partner. Een van hen is José Lampaert. In januari 2000 nam José het bedrijf van zijn ouders over. „Zelf heb ik mij niet ingeschreven voor ‘Boer zoekt Vrouw'”, vertelt José. “Het productiehuis Fremantle Media Belgium (dat het programma maakt voor VTM, red.) kreeg mijn gegevens doorgespeeld van een vriend van mij, een landbouwer uit Varsenare. Hij werd gecontacteerd om deel te nemen, maar had daar de tijd niet voor. Ik zag het wel zitten. Tot op heden had ik nog nooit een echte relatie, en misschien kan het er dus op die manier wel eens van komen.”

Echte boerin gezocht

„Als ik bij de uitverkorenen ben, mag ik daten met tien vrouwen. Het is wel mijn bedoeling om serieuze contacten te leggen met enkele vrouwen. En wie weet vind ik er een ideale tussen om samen verder te gaan. Voor zeverij heb ik zeker geen tijd. Mocht ik het niet menen, zou ik zeker niet deelnemen”, besluit José overtuigd.

(AH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier