Joris Goens uit Veurne doet gooi naar wereldrecord in Belgium’s Got Talent

Redactie KW

Vanavond is er de vierde auditieaflevering van Belgium’s Got Talent op vtm. Joris Goens uit Veurne is één van de West-Vlaamse kandidaten die er zijn kunsten zal tonen.

Joris Goens is Belleman in Veurne. Tijdens zijn auditie zal hij een gooi doen naar een wereldrecord. Zijn recordpoging: in drie minuten tijd 213 druiven die hem worden toegeworpen opvangen met de mond. Er zal een deurwaarder aanwezig zijn die erop zal toezien dat alles reglementair verloopt. Slaagt hij in zijn poging, dan krijgt hij een plaatsje in het Guiness Book of Records. Duimen maar.

Joris is echter niet de enige West-Vlaming die zijn talent ten toon zal spreiden. Otentico brengt een percussieauditie. Hij zal daarmee proberen te bewijzen dat ook blanken Afrikaanse percussie kunnen brengen.

Bregt (38) en Kelly (31) treden op als koppel onder de naam Armand. Mochten ze erin slagen om Belgium’s Got Talent te winnen, zullen ze hun prijzenpot spenderen aan een huwelijk in Las Vegas. Zij hopen de jury te overtuigen met een illusie-act. Daarbij doen ze een beroep op Koen Wauters.

(BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier