Jongerenkoren tonen nieuw lokaal

Redactie KW

Het kinderkoor Canteclaer en het jongerenkoor Con Spirito zetten morgen de deuren open van hun nieuw lokaal. Zoals het bij een koor past, staan muziek en zang centraal tijdens de opendeurdag.

„We willen tijdens de opendeurdag ons nieuwe lokaal tonen aan het grote publiek”, zegt voorzitster Katrien Boussemaere. „We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen. Niet alleen ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden van de koorleden, maar alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.”

„Om 9.30 uur luisteren de koren de eucharistieviering op in de St-Pieterskerk in Lo. Vanaf 10.45 uur kan iedereen terecht in ons lokaal voor een ‘welkomstdrankje’ aangeboden door het koor. Daarna openen we feestelijk ons lokaal”, overloopt Katrien het programma van de opendeurdag.

„Vraagt men zich af hoe onze dirigente Barbara Vandendriessche de verschillende jonge stemmetjes tot een samenklinkend geheel versmelt, kom dan een open repetitie bijwonen”, nodigt Katrien uit. „Om 12 uur geven de Kwebbeltjes het beste van zichzelf, gevolgd door de Kolibries om 12.45 uur. Con Spirito sluit af om 13.30 uur.” (KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier