Jongeman van 29 uit Ruddervoorde sinds zondagnacht vermist

Redactie KW

Dries Scherrens, een jongeman van 29 uit Ruddervoorde, werd in de nacht van zondag op maandag voor het laatst gezien toen hij een café in Brugge verliet.

Een groepje vrienden uit Ruddervoorde was zondagavond op stap in Brugge. Rond 4.30 uur ‘s morgens bevonden ze zich in café De Coulissen aan de Jakob Van Ooststraat in Brugge. Toen ze wilden verzamelen om terug huiswaarts te keren, vonden ze Dries, die in de ambiance wel al iets te veel had gedronken maar nog prima kon praten en wandelen, nergens terug. Toen ze hem belden, bleek zijn gsm af te liggen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem. Zijn vriendenkring tast in het duister, aangezien ze Dries kenden als een verstandige kerel.

Dries is atletisch gebouwd en ongeveer 1m90 lang. Hij heeft kort donkerbruin haar en een klein litteken op de kin. Hij droeg een donkerblauwe pull van het merk Superdry in roze of paarse letters, een blauwe jeansbroek en witte sportschoenen. Zijn vriendin verblijft momenteel in Zuid-Afrika. Dries zelf is vice-kapitein bij de A-kern van voetbalploeg Daring Ruddervoorde en stond bekend als een verantwoordelijke jongeman.

(FJA)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout en Brugsch Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier