Jongeman niet langer kritiek na ongeval in Stationsstraat (UPDATE)

Redactie KW

Woensdagmiddag gebeurde er op de middag een ernstig ongeval in de Stationsstraat in Eernegem. Twee wagens reden er frontaal op elkaar in. Een 25-jarige man uit Eernegem raakte daarbij zwaargewond, maar verkeert nu niet langer in kritieke toestand.

Het ongeval gebeurde toen de Volkswagen bestuurd door de 25-jarige jongeman uit Eernegem bij een inhaalmanoeuvre in een bocht aan het slippen ging. Hij reed daardoor frontaal op een tegenligger in, een Audi bestuurd door een 34-jarige man uit Duffel.

Chauffeur zwaargewond

De jonge chauffeur werd door de klap uit zijn voertuig geslingerd en de Volkswagen vatte daarna vuur, waarna het wrak volledig uitbrandde. Getuigen konden de jongeman, de cafébaas van Ons Huis, tijdig van bij het voertuig weghalen. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het AZ Damiaan in Oostende overgebracht. De andere chauffeur kwam er met lichte verwondingen vanaf. De Stationsstraat werd een tijdlang voor alle verkeer afgesloten tussen de Fabrieksweg en de N33.

(FV voor kw.be)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Edities De Weekbode Torhout en De Zeewacht) van vrijdag 19 februari 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier