Jonge autobestuurster maakt buiteling op parcours van Nacht van West-Vlaanderen in Torhout

Redactie KW

Zaterdag omstreeks 3.30 uur in de vroege morgen heeft een jonge vrouw met haar personenwagen een buiteling gemaakt langs de zuidelijke ventweg van de E403-afritweg in Torhout. Ze werd als bij wonder niet gewond.

De 26-jarige vrouw, die in Torhout woont, raakte langs de genoemde ventweg de controle over het stuur van haar wagen kwijt. Ze bleef eerst links van het weggetje in de berm haperen en belandde uiteindelijk langs de overkant van de ventweg in de akker. De auto maakte capriolen en kwam op zijn zijde tot stilstand. De bestuurster kon ongedeerd uit de auto klauteren.

Schade

De stedelijke brandweer snelde ter plaatse om het wegdek schoon te maken en de wagen, die getakeld diende te worden, weer op zijn vier wielen te duwen. De gewassen op de akker liepen averij op. De jonge vrouw en de betrokken landbouwer zullen de schade onder elkaar regelen.

Parcours

Op het moment van het ongeval stapten er in het duister geregeld wandelaars langs de ventweg, want hij maakte deel uit van het parcours van de 100 km-wandeltocht van de Nacht van West-Vlaanderen. Gelukkig werd er niemand door de tuimelende auto geraakt.

(JS, foto JS)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier