Johan Vande Lanotte verkozen tot internationaal voorzitter van The Coastal Union

26/11/08 om 15:05 - Bijgewerkt om 15:05

Bron: Kw

In het Italiaanse Venetië is Johan Vande Lanotte verkozen tot internationaal voorzitter van The Coastal Union. Momenteel loopt daar van 25 tot 28 november de 9de internationale conferentie van The Coastal Union (EUCC). Donderdag wordt Vande Lanotte als nieuwe internationale voorzitter aangeduid. Johan Vande Lanotte werd vanuit de Belgische afdeling als kandidaat naar voor geschoven. Zijn kandidatuur werd unaniem enthousiast ontvangen door de Raadsleden uit de verschillende landen. De Coastal Union koos voor Johan Vande Lanotte omwille van zijn grote politieke ervaring en zijn inspanningen en beleidsresultaten als eerste Noordzeeminister van België (2003-2005).

The Coastal Union (de naam van de Belgische en Nederlandse afdeling is 'EUCC-Kust & Zee) is de grootste kustorganisatie in Europa. De unie zet zich in voor een samengaan van behoud en ontwikkeling van kust- en zeemilieu. Kust & Zee werkt aan duurzame ont...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!